SERVEIS QUE OFEREIXEN SOLUCIONS

NAUS INDUSTRIALS I COMERCIALS

Som especialistes en lloguer i venda

Si disposa de patrimoni industrial, naus, solars i vol posar-ho a treballar: llogar o vendre, nosaltres disposem d’un equip de tècnics amb una dilatada experiència en aquest sector, oferint a els nostres llogaters tota la tramitació, tant tècnica com administrativa, per obtenir la corresponent llicencia d’activitats. Facilitem així l’accés al lloguer de les seves naus.
Perquè a Metro Habitat som especialistes en solucions per al sector industrial. I fem molt més que posar un anunci:

· Comercialització i màrqueting

Dissenyem estratègies adaptades a les característiques de cada immoble, assegurant que sigui dirigit al client mes idoni, minimitzant el període de comercialització.
El nostre coneixement de les necessitats actuals, la nostre presencia en el mercat i un detallat anàlisi econòmic i operatiu de les diferents alternatives, ens ha proporcionat tenir com a clients a grans empreses nacionals i internacionals de tots els sectors industrials i comercials. Perquè donem respostes als seus projectes.

· Auditoria Tècnica

Avaluem els immobles per tal d’obtenir una valoració tècnica, mitjançant la qual es procedirà a assessorar i informar al client de com es posiciona el seu immoble dins el mercat. D'aquesta manera aconseguim la correcta qualificació del producte per poder-lo comercialitzar d’una manera eficient. Fem de la informació, el seu millor aliat.

· Assessorament tècnic

Ajudem als nostres clients en l’optimització dels seus actius immobiliaris antics o descatalogats, oferint solucions tècniques de planificació, de disseny i d’execució d’obres, que permetin al propietari del immoble optimitzar al màxim la seva rendibilitat i al futur llogater poder obtenir la corresponent llicencia d’activitats. Recolzar els seus interessos, aquest és el nostre treball.

LOCALS I DESPATXOS

Coneixem les seves necessitats en lloguer i venda

Disposem de locals comercials en diferents llocs per situar-hi la seva activitat.
També podem oferir despatxos ubicats al centre de la ciutat, en Centres Comercials o de Negocis i en edificis d’oficines a les perifèries, on prima l’aparcament i el bon accés.
Si vol vendre o llogar un local o un despatx, o si està buscant el que s'adapti a la seva idea de negoci, contacti amb nosaltres.
A Metro Habitat donem espai als negocis.

FINQUES

Lloguer i venda amb garantia professional

Li proposem tota la nostra infraestructura comercial, amb la garantia professional API, per llogar o vendre la seva finca. Li buscarem un bon client, ocupant-nos de tota la gestió, tant contractual com econòmica, amb la finalitat de tramitar-li l’operació sense que vostè tingui cap ensurt.
A Metro Habitat trobarà professionals a la mida de las seves exigències. L'esperem.

OBRES

Aprofiti una experiència única

La nostra llarga experiència en el mon de la construcció ens permet oferir-li la nostra infraestructura per fer-li un estudi que millor s’adapti al seu immoble, per deixar-lo en optimes condicions i tornar-lo posar al mercat de lloguer a un millor preu.
També podem realitzar un estudi i pressupost per rehabilitar o actualitzar la seva finca, ja sigui per us propi o be per la posterior venda.
Nosaltres ens ocuparem de tot:

  • Actualització d’immobles comercials, naus, despatxos
  • Rea condicionament de pisos antics per poder-los llogar.
  • Rehabilitació de cases i edificis.
Vostè tindrà el seu patrimoni actualitzat i podrem treure-li millor rendibilitat en el lloguer. I si li cal finançament d’aquestes obres, parlem-ne!
A Metro Habitat hem creat la nostra formula “new time”. Vingui i l’informem.

ADMINISTRACIO DE FINQUES

Gestionem el seu patrimoni de lloguer

Ja sigui industrial, comercial o habitatge, ens encarreguem de gestionar-li el seu patrimoni per llogar, amb tot el que això comporta: lloguers, cobraments, manteniment, reparacions, inventaris i revisions del immoble, tramitacions amb les companyies de subministraments, cèdules de habitabilitat..., donant-li sempre les solucions més adients.
Perquè a Metro Habitat posem el nostre coneixement al servei de la seva tranquil·litat

ASSEGURANCES DE LLOGUER I LLAR GLOBAL – MUTUA DE PROPIETARIOS

Escollim el millor suport

Li oferim la nostra vinculació amb Mutua de propietaris, companyia especialista en “comunitats i llars”, que li donarà un assessorament per la cobertura especialitzada en les assegurances inherents a la seva finca, proporcionant-li seguretat i tranquil·litat en les branques:

· Assegurança Mútua Lloguer:

  • Impagaments de lloguers (rendes dels lloguers assegurades).
  • Defensa jurídica ......................... 3.000,- Eur.
  • Actes vandàlics del continent ...... 3.000,- Eur.
A Metro Habitat dissenyem serveis amb visió de futur.

TRAMITACIONS

Oferim solucions que li faciliten la vida

Gestionem tota la paperassa relativa a qualsevol actuació que vulgui dur a terme amb la seva finca.
  • Certificacions Energètiques
  • Cèl·lules d’habitabilitat
  • Certificats d’habitabilitat de segona ocupació
  • Ingrés de les fiances
Metro Habitat fem costat als nostres clients. En tot. Truqui’ns +34 972.212924.
 
 
Metro Habitat - C/Barcelona, 12-14, 6-4, Girona 17002. Tel. 972 21 29 24 - Fax. 972 21 14 16 - immo@metrohabitat.com
API   aicat 1780
MH